Så använder du våra nya terminaler!

På klubben finns nu två nya terminaler utanför kansliet där du som medlem eller gäst kan ankomstregistrera, skriva ut scorekort och betala greenfee. Terminalen har även fler funktioner där du kan anmäla dig till en tävling eller göra en handicapsjustering!

Nedan följer en manual hur du enkelt och smidigt bokar starttid, ankomstregistrerar och skriver ut scorekort!

Välj att logga in genom att knappa in ditt golf-id plus lösenord. Du kan även logga in genom att dra ditt medlemskort.

Därefter kommer du till startsidan där du väljer att boka in din starttid. Har du redan bokat en starttid väljer du att gå till "checka in spelare".

När du valt att checka in kommer du till nästa steg där du skriver ut ditt scorekort och väljer tee!

Tänk på att du måste välja tee på alla spelare för att få ut ett scorekort!

Trevlig runda!