Ny medarbetare hos Lollos Golfshop

Ny medarbetare i Lollos Golfshop - Filip Johqvist!

I samband med att Lollos Golfshop öppnar upp dörrarna den 1 mars kommer vi att få möta en ny medarbetare, Filip Johqvist. Filip är 23 år, kommer från Halmstad och har spelat golf så länge han kan minnas. Allt började när han som fyraåring följde med sin pappa till golfbanan. Sen dess har det blivit mycket träning och tävlingsspel under åren med bl a spel på SGF +18 Touren samt Future Series.

Utöver hans intresse för golfen spelar han innebandy på division 1 nivå, något han hoppas kunna fortsätta med även i Kungsbacka. Från och med förra året har Filip varit anställd av Titleist och besökt de flesta av Sveriges golfklubbar. Han har hjälpt många golfare att hitta ”rätt” utrustning utifrån deras nivå och sving.

Nu ser han fram emot att serva alla golfare här på klubben med såväl service i shop som i reception, men också med Custom Fitting. Med Filips kunskap och erfarenhet kommer ingen bli besviken om ni önskar testa en eller flera nya klubbor. Kanske dags för en ny driver?

Vi på Kungsbacka GK hälsar Filip varmt välkommen till Lollos Golfshop!