SM Klubblag 2019

KbGK:s herrar spelade i division 1 @oijared_resort och slutade på en 2:a plats (av 15 lag). Endast slagna av @karsta_golfklubb som vi gratulerar till avancemang till SM nästa år.

Många fina prestationer där Hannes Rönneblad/Christofer Rahm noterades för lägsta foursome, 68 slag, både dag 1 och 2.
2:a dagen delade dem med Calle Hagström/Christoffer Skårbring. Lagets dubutant Svante Palmgren skötte sig exemplariskt och sköt i par med Calle en fin 64:a i Fyrboll dag 2. Snyggt jobbat. Filmen visar tävlingens sista slag när Hannes sänker birdieputten på 18:e för 67 slag i sista singeln.

Damerna spelar i division 2 @albatrossgolfklubb där vi mönstrade ett mycket ungt och lovande lag med endast juniorer. Och vilken fin golf de spelade. Bl.a. Bör nämnas lagets yngsta deltagare Alexandra Berglund/Filippa Sundquist som sköt 72 slag och var bäst av alla i Foursome dag 2. Även i de avslutande singlarna dag 2 var vi bäst med totalt +10. Filippas 71 slag var näst bäst av alla, endast slagen av världens bästa amatör, Frida Kinhult som sköt 69 slag. Laget slutade tillsist på en 3:e plats, endast slagna med några få slag av @albatrossgolfklubb
Och @skafto.golfklubb
Som vi gratulerar till avancemang till div. 1 nästa år.

Summa summarum. En mycket stabil laginsats av båda lagen som sånär räckte till avancemang i båda serierna. Framtiden ser ljus ut och nästa år satsar vi på uppflyttning!

Tack för i år bra kämpat från coacherna Marcus Håkansson och Robin Jonsson!"