Svante vinner efter särspel

Bäst när det gäller

Med scorerna 71-65-66 (-14) vinner Kungsbacka Golfklubb Svante Palmgren sista omgången av Teen Tour Elite, som är högsta touren för juniorer i Sverige mellan 13-21 år.

Åter visar Svante på att vara "bäst när det gäller" och går 6 under par de sista nio hålen, vilket resulterar i den lägsta scoren (66) i hela startfältet under sista varvet. Efter 54 spelade hål blir slutresultatet 202 slag (-14), samma som hemmaspelaren William Ederö. Därmed blir det särspel och Svante vinner på tredje särspelshålet genom att sänka en 7 meters putt för birdie och William gör par. Vilken kille och vilken rysare det blev!!

Det var inte bara Svante som spelade bra på Landeryds GK. Alfons Bondesson kom på en delad 9:e plats och Joel Eliasson på delad 22:a plats. Som ni märker - Kungsbacka GKs juniorer levererar ⛳👍

Teen Tour Elite Final

Den 24-26 september spelas Teen Tour Finalen på Göteborgs Golf Klubb. Boka in helgen och följ vår ungdomar på plats 🤗

Klicka på länken för att se alla resultat från tävlingen: https://bit.ly/3CdsMnv