Värdiga vinnare i Volvo Mixed Challenge

Stort tack till Volvo!

Vilken härlig tävlingsdag det blev när Volvo Mixed Challenge kom till Kungsbacka GK. I strålande sol och under eftermiddagen väldigt stark vind, spelades bra golf som innehöll två stycken Hole-in-one!! Först ut var Joachim Lindholm som på hål 18 slog bollen i kopp på ett slag, jubel uppstår och två minuter senare händer samma sak, fast då på hål 1!! Då hålet på 1:an inte syns från tee upptäcker Ann Bark sin boll i koppen först när hon kommer fram till green. Det här måste vara någon form av rekord att två HIO:s görs inom 5 minuter på samma bana. Stort grattis till Joachim och Ann!

Resultat 

Vinnare av A-klassen: Bengt Magnusson & Martin Henriksson med 44 poäng, som därmed går till Regionsfinal på Öijared GK. På en hedrande 2:a plats kom Peter Borg & Anette Johansson-Borg med endast 1 poäng mindre, 43 poäng.

Vinnare av B-klassen: Marie Abrahamsson & Pierre Consil med 43 poäng. Även Marie och Pierre är kvalificerade till Regionsfinalen. På 2:a plats kom Olof Häger & Anders Häger också med 43 poäng, men högre hcp.

Här finner du hela Resultatlistan: Klicka här!

 

Närmast hål 18

Kia Pettersson var den dam som kom närmast hål med 300 cm från kopp. För alla herrar var det svårt att slå Joachim Lindholms HIO-resultat.

Stort tack till sponsorn!

Vi tackar Bilia Kungsbacka för tävlingen och sponsringen av ett generöst prisbord som innefattade varsin flaska bubbel till HIO resultaten.

 

Kommentarer