Vinnare

Grrattis till våra vinnare av platser i Barngolfen 2019.

Under tisdagseftermiddagen gjorde vi en lottning bland alla som hade swishat in minst 100 kr (tack till alla er) och alla fick en "lott" per 100 kr man swishat in.

Lottningen gjordes av klubbchefen Andri Reumert, funktionärsansvarige för Barngolfen, Christer Dahlin och juryns ständige sekreterare, Ingela Enhager.

De tre vinnarna är Ingela Jacobsson, David Lenntoft & Bengt Magnusson.

Vinnarna skall infinna sig på måndag kl 08.00 för registrering och frukost. Efter spelet, som börjar kl. 10.00, så väntar både mingel och bankett på Elite Hotel Plaza på kvällen.

Stort grattis till vinnarna och till er övriga så hoppas jag att ni hittar ut till klubben på måndag och är publik. Du har dock fortfarande en chans att vara med i tävlingen, vi behöver fortfarande ett par caddies - inget svårt jobb alls det är bara att dra en vagn i 18 hål.
Hör av dig till kansliet ifall du vill vara med som caddie.