Vinnarna i Hamracuperna 2022

Hamracuperna 2022

Årets Hamracuper samlade 34 spelare i Singelklassen vilket var en ökning med 20% jämfört med 2021. Äkta Make/Sambo, som spelas som Greensome, minskade något från förra året men 20 par ställde upp.

Final i solskensväder

I ett sedvanligt strålande väder skedde avgörandet. Mest spännande blev finalen i Äkta Makar/Sambo som krävde särspel över två hål. Slutliga segrare blev Carolin Juneberg och Mattias Johansson som vann över tappert kämpande Birgit och L-G Jansson. Matchen om tredje pris vanns av Marika och Rolf Lewander som segrade över Cathrine och Peter Håkansson med siffrorna 3/2.

I Singelfinalen vann Fredrik Preinfalk över Anders Risell med resultatet 5/4 och matchen om tredje pris vanns av Ingemar Bengtson med 5/3 över Urban Matsson.

Lunch med prisutdelning

När alla kommit i mål bjöds på lunch före prisutdelningen och givetvis fick samtliga pris!

Grattis alla pristagarna – väl kämpat! Alla vi andra tar nya tag till nästa år.

Svante Carlberg, Tävlingsledare