Aktuell Information 2020

Här finner ni aktuell information!

Söndag 20 september spelas finalen om att bli Årets Dam. Se ställningen under fliken Race to the final. Berörda damer har fått personligt mail.

Torsdag 24/9 spelar vi säsongens sista damtävling, 3 klubbor + putter, alla från orange tee, ej handicapgrundande. Endast spel på förmiddagen 09.00-11.30.

Prisutdelning för tävlingarna 27/8, 3/9, 10/9, 17/9 och 24/9 kommer att ske torsdag 24/9 kl 18.00 på övervåningen i klubbhuset! Längst ner på denna sida finns en länk till vilka som är pristagare.

Ett nytt Bildgalleri 2020 med några foton från denna säsong är upplagt!

Byt inte scorekort!

Markören behöver inte signera scorekortet! Anteckna markörens golf-id eller namn på scorekortet!

Efter rundan, lägg ditt scorekortet i lådan som finns i damrummet! Tänk på att hålla avstånd även i damrummet!

Från och med i år är handicapgränsen höjd till 54,0 och alla kan välja orange tee, åldersbegränsning är borttagen. Du kan alltså välja att spela från röd eller orange tee från gång till gång.

En justering av handicapgränserna i våra tre klasser har gjorts. Vi kommer att utvärdera dessa en bit in på säsongen.

Eclectic utgår denna säsong!

Har du några idéer eller synpunkter på vår damverksamhet. Känner du någon som vill ställa upp som sponsor eller bara skänka oss något pris till någon damtävling. Kontakta i så fall någon av oss i damkommittén!