Aktuell Information 2023

Här finner ni aktuell information!

 

Nyhet! På vår Facebook sida "Damgolfen på Hamra" finns nu en Chatt funktion. Där kan du söka kontakt med en spelpartner!

 

Vid de tre kommande singeltävlingarna, 1, 8, och 15 juni på Gamla Banan spelar vi även om att en plats i en Pro Am boll vid damproffstävlingen LETAS som spelas onsdagen den 16 augusti. Hur du ligger till ser du i Min Golf för aktuell tävling i Order Of Merit. 

Den 22 juni har vi senare start på förmiddagen än vi brukar. Detta p.g.a. att juniorerna då spelar Teen Cup klubbkval. 

 

 

Nu har jakten på poäng till till finalspelet för att bli Årets Dam börjat.

Hur du ligger till i "Race to the final" ser du under fliken med samma namn här på hemsidan.

Ställningen i eclectic ser du i Min Golf under Order Of Merit.

Om du gör en birdie, glöm inte att gå in i damrummet efter tävlingen tillsammans med din markör och notera och lägg sedan lappen i fågelholken.

 

 

 

   

Vid vår After Golf träff 2 juni 2022 var temat Regler. Alla damer hade uppmanats att maila in regelfrågor som de var osäkra på till Annelott Jansson. Annelott tog hjälp av vår egen domare Lena Jovén Dellenborg och tillsammans hade de en mycket bra genomgång under kvällen.

I länken nedan finns både frågorna och svaren!  

 

Vi finns på Facebook, Damgolfen på Hamra.

Många golfklubbar finns på Facebook och vi vill ju inte vara sämre. Facebooksidan är till för damer som är medlemmar på Kungsbacka GK. Sidan är privat och det som publiceras kan bara läsas av medlemmar i gruppen. Syftet är att där kan du t.ex. hitta en spelpartner både till sällskapsrundor och damernas lagtävlingar. Kanske vill du sälja eller köpa begagnad golfutrustning. Lägga ut bilder på trevliga stunder på golfbanan m.m.

Administratör för sidan är Annelott Jansson, hon godkänner medlemmar och inlägg innan de publiceras.

Damkommittén använder inte Facebooksidan för information om damverksamheten det gör vi här på vår hemsida.

  

Har du några idéer eller synpunkter på vår damverksamhet maila i så fall dessa till Barbro Augustsson, 031.930762@telia.com.

Känner du någon som vill ställa upp som sponsor eller bara skänka oss något pris till någon tävling. Kontakta i så fall någon av oss i damkommittén!