Aktuell Information 2022

Här finner ni aktuell information!

Årets Dam 2022 är Lize-Marie Gabrielsson, grattis i massor!

Bildgalleriet är uppdaterat med foton från finaldagen!

Vid vår After Golf träff 2 juni var temat Regler. Alla damer hade uppmanats att maila in regelfrågor som de var osäkra på till Annelott Jansson. Annelott tog hjälp av vår egen domare Lena Jovén Dellenborg och tillsammans hade de en mycket bra genomgång under kvällen.

I länken nedan finns både frågorna och svaren!

Nyhet! Nu finns vi på Facebook, Damgolfen på Hamra.

Många golfklubbar finns på Facebook och vi vill ju inte vara sämre. Facebooksidan är till för damer som är medlemmar på Kungsbacka GK. Sidan är privat och det som publiceras kan bara läsas av medlemmar i gruppen. Syftet är att där kan du t.ex. hitta en spelpartner både till sällskapsrundor och damernas lagtävlingar. Kanske vill du sälja eller köpa begagnad golfutrustning. Lägga ut bilder på trevliga stunder på golfbanan m.m.

Administratör för sidan är Annelott Jansson, hon godkänner medlemmar och inlägg innan de publiceras.

Damkommittén använder inte Facebooksidan för information om damverksamheten det gör vi här på vår hemsida.

Har du några idéer eller synpunkter på vår damverksamhet maila i så fall dessa till Barbro Augustsson, 031.930762@telia.com.

Känner du någon som vill ställa upp som sponsor eller bara skänka oss något pris till någon tävling. Kontakta i så fall någon av oss i damkommittén!