Aktuell Information 2021

Här finner ni aktuell information!

Söndag 26/9 spelades damfinalen på Nya Banan. Slutställningen finns under fliken Race to the final.

Den som hade 1:a plats mötte den som hade 20:e plats, 2:an mötte den som hade 19:e plats.......osv! 20 matcher över nio hål spelades, efter det gick matchsegrarna videre till en shootout på Nya Banan. Till slut återstod bara en segrarinna.

Årets Dam blev Christina Carlquist, stort GRATTIS!

Nu tar damkommittén ledigt ett tag. Om vädret tillåter kommer vi att spela Lussegolf den 9 december, till detta återkommer vi längre fram. Önskar er alla en härlig höst/vinter med eller utan golf!

Bildgalleriet 2021 är uppdaterat!

Har du några idéer eller synpunkter på vår damverksamhet maila i så fall dessa till Barbro Augustsson, 031.930762@telia.com.

Känner du någon som vill ställa upp som sponsor eller bara skänka oss något pris till någon tävling. Kontakta i så fall någon av oss i damkommittén!