Aktuell Information

Här finner ni aktuell information!

Finalister i Damcupen är, Helena Sellstedt och Monica Jacobson. Grattis! Må bästa kvinna vinna!

2018 års segrare i Poängligan blev Cathrine Karlsson, grattis! Se slutställningen under fliken Poängligan.

Säsongsavslutning torsdag 27 september 19.00

Under hela den dagen spelar vi Höstslaget. VTP Greensome poängbogey över 9 hål på Nya banan. Anmälan och betalning görs lagvis i Min golf. Skriftlig bollränna kommer att finnas i damrummet en vecka innan. OBS! alla måste skriva upp sig och ni måste vara två lag i bollen! Har du ingen möjlighet att göra det personligen be kansliet om hjälp!

Klockan 19.00 samlas vi i restaurangen för After Golf och prisutdelning för tävlingarna 13/9, 20/9 och 27/9 samt för Damcupen, Poängligan och Eclectic. Meny denna gång är Gulaschsoppa samt kaffe med kaka för 100:- som betalas direkt till restaurangen. Anmälan görs som vanligt i Min golf dock senast 25 september 12.00.

Vi i damkommittén vill gärna höra din åsikt om hur du upplevt denna säsongen. Alla åsikter är välkomna! Det skulle vara roligt om vi blev många, inte bara pristagare och helst inga ombud.

Vinnarfinalen spelas lördag 6 oktober, shotgun start 09.00, slaggolf en klass. Prisutdelning ca 15.00.

Alla damer som kommit etta och tvåa samt haft bästa brutto vid våra damtävlingar är kvalificerade. Vi spelar tillsammans med herrgolfarna men går i rena dam och herrbollar. Pris till bästa brutto.

Anmälan görs i Min golf från 15 september till 4 oktober. Ingen avgift! Startlistan publiceras 5 oktober 17.00.

Nedan finns en länk till de som kvalificerat sig hittills. Listan fylls på efter hand.

Eclectic För att se hur du ligger till både brutto och netto går du in på Min golf, söker tävlingen där eclectic ingått och klickar på fliken Order of Merit. Tyvärr går det ej att se detta i mobil appen Min golf.

Damcupen Längst ner på denna sida finns en länk till spelschemat. Avgiften, 60:-, skall vara betald innan första matchen! Efter avslutad match skriv in resultatet på spelschemat som finns i damrummet!

När du anmäler dig till våra tävlingar tänk på att noga läsa noteringen som gäller för vald tävling så du vet vad som gäller!

Poängligan på Nya Banan kan du börja spela från den 30 april, läs mer under fliken Poängligan. Där ser du även Aktuell ställning.

Undrar du över något tag då kontakt med den som är ansvarig för tävlingen eller någon annan av oss i damkommittén.

Nyhet! Det finns en anslagstavla i damrummet för privat bruk.

Känner du någon som vill ställa upp som sponsor eller bara skänka oss något pris för någon damtävling, kontakta i så fall någon av oss i damkommittén!