Aktuell Information 2020

Här finner ni aktuell information!

 

2020-03-31

P.g.a. det eländiga Corona viruset är Damtävling 1 och Damupptakten den 23 april ISTÄLLDA. Även Damtävling 2 den 30 april är INSTÄLLD. Vi hoppas att läget snart förbättras så att vi kan komma igång med damgolfen! Lollos golfshop kommer glädjande nog att ha 15% rabatt på kläder och skor för alla damgolfare 23-26 april. 

Vi lägger kontinuerligt in information om läget på denna sida.

 

Från och med i år är handicapgränsen höjd till 54,0 och alla kan välja orange tee, åldersbegränsning är borttagen. Du kan alltså välja att spela från röd eller orange tee från gång till gång.

En justering av handicapgränserna i våra tre klasser har gjorts. Vi kommer att utvärdera dessa en bit in på säsongen.

Eclectic utgår denna säsong!

 

Den 14-15 maj åker vi förhoppningsvis på utflykt med övernattning till Ringenäs GK, transport i egen regi. Anmälan i Min Golf fram till 4 maj 10.00. Det finns plats för 32 damer, 12 dubbelrum och 8 enkelrum. 1.795:- för del i dubbelrum och 2.095:- för enkelrum. Först till kvarn gäller!

  

Bildgalleriet är uppdaterat med foton från hela säsongen 2019!

Har du några idéer eller synpunkter på vår damverksamhet. Känner du någon som vill ställa upp som sponsor eller bara skänka oss något pris till någon damtävling. Kontakta i så fall någon av oss i damkommittén!