Välkommen till Herrkommittén!

Herrkommittén består av ett gäng glada gubbar som ”roddar” ett kraftfullt startfält av herrar vecka efter vecka. Varje onsdag under april till september spelas öppna herrtävlingar över 18 hål på valfri starttid med valfri partner, var med du också!

• Herrgolf spelas på onsdagar. Förbokade tider* finns mellan kl 13.00–17.00, men det går precis lika bra att boka in sig på en övriga starttider. OBS! Sista starttid för att spela tävlingen är kl 18.00
  • Du anmäler dig till och betalar tävlingen på Min Golf
  • Boka även in dig på en starttid, även det via Min Golf eller i golfterminalen eller om du inte har en dator, genom att kontakta shopen.

*Natt mellan söndag och måndag (kl 00.00) innan speldag släpps förbokade tider.

Klassindelning

Klass A              +4,0 - 14,2
Klass B               14,3 - 21,0
Klass C               21,1 - 54,0

A-klass slagtävling, B och C-klass slaggolf - välj tee: vit, gul, blå och röd om annat  ej annat anges. Spelas på Gamla Banan.

Fullständig information finns att läsa på vår sida för Tävlingsbestämmelser.

Bra att veta om onsdagstävlingarna

Tävlingsavgift är 60 kr, om inte annat anges, och betalas på klubbens hemsida innan du går ut och spelar.

Herrkommittén vill påminna dig om att använda de förtryckta scorekorten och skriva till ditt golf-ID innan du lämnar in det till tävlingsledningen.

Gäster till våra medlemmar, med högst handicap 54, är välkomna att delta på våra herrtävlingar.

Övriga tävlingsbestämmelser.

Eclectic

Samtliga deltagare (även gästspelare) ingår automatiskt, utan extra kostnad, i Herrkommitténs eclectictävling, som omfattar hela säsongen (april-september).