Marknadsför ditt företag

Marknadsför ditt företag 

- Synlighet och profilering via vår golfklubb!

Kungsbacka GKs Marknadskommitté arbetar med kontakten mellan klubb och partners/sponsorer, samt utveckling av vår marknadsföringsverksamhet. 

Bli partner/sponsor

Marknadskommitténs huvuduppgift är att marknadsföra produkten Kungsbacka Golfklubb genom att erbjuda olika partnersalternativ men också Företagsgolf till alla typer av företag och organisationer.

Att synas är att finnas. Vi erbjuder olika partnerpaket med olika innehåll. Gemensamt för alla paket är att det går att koppla på en eller flera spelrätter som innebär 18 hål fritt spel/dag/spelrätt. Vill du veta mer?

Se våra olika Partnerpaket


Bidra till utveckling

De ökade intäkterna används till satsningar på banan, klubbhuset och juniorverksamheten, samt bidrar till ökad omsättning för såväl golfshop och krögare. Indirekt gynnar detta alla medlemmar.

Kungsbacka GK ska vara det självklara valet för företag som vill marknadsföra sitt varumärke i en fantastisk miljö.

Våra Företagspartners


Arrangera er Företagsgolf hos oss

Bjud in dina kunder till en oförglömlig upplevelse i omväxlande natur med havet alldeles inpå - en av sveriges bästa golfbanor. Vi möter era förväntningar och ser till att ni får precis den upplevelsen ni önskar – golf och värdskap i toppklass. Vi är flexibla och kan skräddarsy ett perfekt golfevent, oavsett om ni är 20 eller 100 personer. 

Välkomna till Kungsbacka GK, mindre än 20 minuter från Göteborg.  

Företagsgolf på Kungsbacka GK


Välkommen att kontakta oss!

Kontaktuppgifter