Friskvårdsbidrag

Använd ditt friskvårdsbidrag till golf

Som du säkert vet kan du använda ditt friskvårdsbidrag till golf i olika former, se nedan. Grundläggande förutsättning är att du erhållit ett friskvårdsbidrag från din arbetsgivare, där din arbetsgivare bestämmer beloppet.

Observera: Enligt Skatteverket är golf godkänd som skattefri friskvård (1 jan, 2018), trots det är det upp till varje arbetsgivare att bestämma vilka aktiviteter som företaget godkänner.

Maximalt belopp för friskvårdsbidrag är 5 000 kr (ink moms), enligt Skatteregler.

Bidraget kan användas till

• Greenfee (dock max 1 000 kr/greenfee)
  • Golfkurser och privatlektioner
  • Rangekort
  • Betalning av Spelrättsavgift (6 175 kr eller 3 575 kr), se nedan (spelrättsavgiften är den del av din årsavgift som går till vårt driftsbolag).

Medlemsavgifter 2021

• Gamla Banan: 6 175 kr Spelavgift + 1 075 kr Medlemsavgift
  • Nya Banan: 3 575 kr Spelavgift + 1 075 kr Medlemsavgift

Hur går jag tillväga?