Till dig som är ny medlem i Kungsbacka GK

Till Dig som är ny medlem i Kungsbacka Golfklubb

Välkommen!

Vi gläds över att kunna välkomna dig till klubben och hoppas att du också ska trivas här och får njuta av många härliga golfrundor. Du tillhör nu en skara glada golfare som är medlem i en av Göteborgs bästa golfklubbar och vi önskar att, tillsammans med dig, bli ännu bättre. För kännedom kommer vi att bjuda in till en informationsträff i april och du kommer få en inbjudan via din e-post.

Här följer ett axplock av sådant som är bra att känna till.

Informationskanaler

Utförlig information om klubben, aktiviteter, rutiner o.s.v. finner du på klubbens hemsida, www.kungsbackagk.se. Var 14:e dag skickar klubben ut ett Nyhetsbrev via den e-post som du har angivit vid medlemsansökan.

Gästgreenfee

Som medlem har du möjlighet att bjuda tre gäster i din boll till en reducerad greenfee.

Tidbokning

På Gamla Banan (18-hålsbanan), är alla tider bokningsbara, och du kan max ha 3 starttider bokade i systemet samtidigt. Du bokar tid främst via Min Golf eller i terminalen men det går även att boka direkt inne i shopen. På både Gamla Banan är heltimmestiderna på helgerna blockerade och dessa släpps för bokning kvällen innan kl. 20.00.

Bollränna gäller på Korthålsbanan (pay and play).

Rangen

Du kan köpa Solo-kort till rangen i shopen eller på kansliet med 10-, 20-, 30-, eller 100-drag. Det går också bra att köpa bollar med kreditkort direkt i bollmaskinen vid rangen.

Kungsbacka GK Golfakademi

Klubbens tränare har stort engagemang, kompetens och lång erfarenhet av träning och coachning på olika nivåer. De erbjuder bästa möjligheterna till golfträning och utveckling, oavsett vilken nivå du befinner dig. Du bokar lektion med ditt Golf-ID via ProPlanner.

Vi vill veta vad du tycker

Vi är tacksamma för alla tips och idéer som kan göra vår klubb ännu bättre. Tveka inte att ställa dina frågor och framföra dina synpunkter, kom förbi kansliet eller ta kontakt med någon i styrelsen. Det är också viktigt att läsa klubbens stadgar finns information om medlemmens rättigheter och skyldigheter (information om utträde, som ska anmälas till klubben senast sista november inför nästkommande år). Genom att logga in på vår hemsida kan du ta del av Medlemsspecifik information. Du loggar in på samma sätt som när du loggar in på Min Golf.

Bagbricka & Bildekal

När din faktura är betald kan du som betalat lån hämta din revers i kansliet, där får du också din bagbricka och en bildekal.

Välkommen till oss på Kungsbacka GK

personal och styrelse