Årets Hamracup - 2021

Hamracupen 2021

Så är 35.e upplagan av Hamracupen genomförd. Det positiva är att Äkta Make/Sambo-tävlingen efter minskat deltagarantal de två föregående åren ökade med 50% jämfört med 2019. Nu deltog 28 par och förklaringen är troligen att vi gick över till greensome i stället för foursome. Det fortsätter vi med nästa år. Det negativa är att Singel-tävlingen minskade med 23% och i år bara lockade 27 spelare jämfört med 48 st 2019.

Att deltagandet i tävlingar i år minskat något överlag kan kanske tillskrivas det faktum att det i början av säsongen var oklart när tävlandet skulle kunna börja samt att det, på grund av hårt tryck på banan, varit svårare att boka starttider för olottade tävlingar.

Efter tävlingen samlades vi till sedvanlig lunch och prisutdelning. Vädret var lite kyligt på morgonen men till lunchen var det fint och vi kunde sitta ute i det fina vädret.

Jag hoppas att alla som varit med i år kommer tillbaka nästa år och dessutom försöker locka med fler till den roligaste spelformen som finns – MATCH!

Alla resultat: 2021 Spelschema & Resultat | Kungsbacka GK

Tack för i år!

Med matchhälsningar
Svante Carlqvist

Vinnare Äkta Make/Sambo

Årets vinnare i Äkta Make/Sambo blev Carina och Mikael Eriksson som vann på 19.e hålet efter särspel mot Camilla Carlefall och Ulf Ryberg.

I Semifianlen, med spel om 3:e och 4:e prisplats, vann Marie och Göran Bengtsson med 3/1 över Lena Jovén Dellenborg och Gunnar Jovén.

Grattis och bra spelat!

Vinnare Singeltävlingen

Vinnare av Hamraupens Singeltävling blev Cathrine Håkansson som besegrade Rolf Lewander med 3/2. Därmed blev Cathrine 1:a och Rolf 2:a.

I Semifinalen vann Fredrik Preinfalk med 6/5 över klubbens ordförande Måns Palmgren.

GRATTIS till pristagarna!