Vår juniorverksamhet

Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt!

Kungsbacka GK har en stor juniorverksamhet för golfintresserade juniorer. Vi har många barn och ungdomar i träning hos oss där flera tränar golf året runt. Vi tycker att det är viktigt att alla som vill vara med ska få vara med efter sina förutsättningar och intresse. Vi bedriver träningsverksamhet från knatte till elit!

Flera av våra duktiga elitspelare idag har kommit från klubbens ungdomsverksamhet och framtidens stjärnor hittar vi förhoppningsvis bland våra juniormedlemmar som idag ingår i klubbens olika träningsgrupper.

Välkommen till klubben där man har KUL, träffar KOMPISAR och UTVECKLAS!

Läs gärna mer på sidan "Om vår juniorverksamhet" och om vår gruppindelning under "Juniorträning 2020"

Vill du också vara med och träna i någon av våra träningsgrupper. Välkommen med din INTRESSEANMÄLAN